Знойната синоптичка Натали Трифонова отдавна буни духовете в мрежата с факта, че държи в пълна тайна личния си живот. Впрочем тя е показвала само едно свое гадже досега, но от връзката и раздялата им минаха няколко години.

Наталито не обели и дума, докато беше с Мартин Чой, явно защото дъщеря му, която е вече тийнейджърка, не я харесваше. Дали това, или нещо друго, но аферата й с мотошампиона приключи така скоростно, както и започна. Мартин си би камшика и остави Трифонова да си върви по пътя...

Е, днес блондинката буквало взриви нета като пусна снимка, на която прегръща любим мъж и му признава, че го обича. Точно в Световния ден на "Обичам те". И този мъж се казва Димитър, плюс това е и рожденик.

Това е и поводът Натали да го изтипоса в мрежата и да му честити празника, придружено с "Обичам те". Въпросният Димитър е Димитър Стефанин и е нейният партньор по танци в Денсинг старс.

Както знаем, двамата имаха доста бурно запознанство и чести скандали впоследствие, но пък не можеха един без друг. Мнозина още тогава предположиха, че помежду им се зараждат чувства, а колеги на Трифонова шушукат, че двамата не са просто приятели.

Дали това е така, вероятно ще се разбере тепърва.

Източник: Crimesbg.com