18-годишната Надежда Ковачева е победител в "Гласът на България". И освен славата, грабна и наградата от 50 бона. Със здраве да си ги харчи момичето, но фактите са други. А именно - още в мига, в който обявиха името й, зрителите скочиха бесни, че предаването отново е нагласено и че истинският победител е Димитрина, останала втора.

Певиците Мариана Попова и Тони Димитрова пък скочиха като ужилени, защото техният фаворит бе Никола Янакиев, наредил се чак на четвърто място. Същата Мариана Попова, очевидно развълнувана от снощния финал, не спря и днес.

Преди минути! Известна певица към победителката в "Гласът": Момиче, та ти пееш фалшиво! (ВИЖ ТУК)

Преди минути тя излезе с пост, в който похвали формата, избора на песни и обясни, че това е световен формат, в който да се пее на български не е задължително, защото не е регионален. Тя поздрави журито и всички участници, но...

Но с "големи букви" заяви, че не е редно, че не е честно и е "изработено в Китай"... това Надежда да спечели предаването. "Извинете, но не може това ДЕТЕ, което пее фалшиво и което има нужда от много уроци, да бъде обявено за победител. Това не е конкурс за млади таланти, това е битка на титани, на зверове в музиката. А всички чуха фалшивото пеене на детето на самия финал. Абсурдно е и пошло", категорична е Мариана Попова.

Източник: Crimesbg.com