То бива да подчертаеш предимствата си, бива да коригираш недостатък, бива да се разкрасиш, но никак не бива да се обезобразиш. Че и да си платиш за това... Поредната, която го е направила обаче, е Виктория Асенова, позната просто като Цър-Пър от "Ергенът".

Лоените джуки на Викито отвратиха зрителите още в първия момент, в който я видяха на екран. И не, защото са големи, не - има много момичета и жени с подобни. Просто лицето на Виктория е толкова малко и слабо, самата тя е страшно кльощава, че тези бърни стоят неестествено, да не кажем чудовищно.

Асенова се е постарала да изчисти всички свои стари снимки от нета, но все пак се намериха кадри, на които се вижда как е изглеждала тя преди около две-три години. Преди да постави цялата тази лой в устата си.

Е, ами няма как да го крием - на нас лично тя ни харесва много повече преди. Да, може и да не е Моника Белучи в лице, но поне е изглеждала в пъти по-нежно и симпатично. А сега, ако сте забелязали (а ако не сте, се вгледайте в езика на тялото) дори Алек Младенов едва я целува.

Да, ергенът изпълнява указанията на сценаристите в слушалката, но по ръцете му, тялото му и всичко останало си личи, че имитираните "страсти" с нея са му дори неприятни.

Източник: Crimesbg.com