Крайна, тотална, престъпна безотговорност прояви Джино Бианкалана и то към единственото си дете. Бившият брадър беше заснет в центъра на столицата, заедно с няколкомесечната си дъщеричка (малката няма още годинка), към която се държеше така, както адекватните хора не биха се държали и с куче.

Джино хвърчеше със своя червен Мерцедес кабриолет, а малкото столче с детето, което още си минава за бебе, беше сложено отпред, до шофьорската седалка, при това обърнато с лице към движението. Нечувано безхаберие и липса на какъвто и да било родителски капацитет!

Отлично знаем, а и има наредба, по която малките деца трябва да бъдат добре "овързани" с предпазни колани, а столчетата им задължително да се намират на задната седалка. Задължително! Това обаче явно не важи за Бианкалана, който дори е забравил за собствената си драма, когато катастрофира с мотор и едва не остана парализиран.

Случайни минувачи и шофьори, разминаващи се с Джино, го гледаха така, сякаш е идиот или престъпник, а на няколко места му и сигнализираха с клаксони и с ръце.

А се сещате и какво го направиха в социалките, при това напълно заслужено. Надяваме се жена му - Кристиана Канева да е тази, която ще вземе най-драстичните мерки, за да защити детето си.

Източник: Crimesbg.com