Руслан Мъйнов предаде Анелия Луцинова, в която твърдеше, че е лудо влюбен

Само няколко месеца трая идилията между Руслан Мъйнов и Анелия Луцинова. Двамата колеги бяха лудо влюбени, преди между тях да застане не кой да е, а точно една от най-близките приятелки на Ани - Нора Караиванова. Певицата, прочула се във втория сезон на Music Idol, е забелязвана все по-често със звездата от "Столичани в повече". Двамата били почти неразделни, а Луцинова не присъствала в тяхната компания никога, твърдят очевидци.

[caption id="attachment_336793" align="alignright" width="300"]Дали Анелия Луцинова ще прости на Руслан Мъйнов?! Дали Анелия Луцинова ще прости на Руслан Мъйнов?![/caption]

Съмненията за любовна връзка на Руслан Мъйнов с по-младата Нора се засилват все повече, като този слух стигнал и до самата Анелия, научи Kliuki.bg. Тя изпаднала в шок, не искайки да повярва, че най-близките й хора са я предали.

[caption id="attachment_336794" align="alignleft" width="200"]Нора Караиванова Нора Караиванова[/caption]

Въпреки множеството доказателства в подкрепа на изневярата му, Руслан Мъйнов продължавал да отрича категорично, че има нещо повече с чаровната певица. Той твърдял, че това били грозни слухове, създадени от интриганти и завистници. Поведението на актьора на срещите с Нора обаче говори друго, тъй като очевидците твърдят, че той се е държал прекалено непринудено с нея, а по улиците тя дори го хващала под ръка, което е присъщо за двойките.

"Руслан търси много дълго любовта. Смени жени, но нещо все му липсваше. Той не е от мъжете, които се хващат с някоя само заради визия или да не бъдат сами." - споделя близък на комика.

Нора Караиванова също официално има мъж до себе си, но това вече в наши дни нищо не означава. Все пак Анелия Луцинова още не била взела окончателното си решение дали да повярва на Руслан Мъйнов или не. Затова актьорът и певец все още се надявал, че няма да я изгуби. Приятелите му са убедени, че той е влюбен само и единствено в Анелия. Всеки обаче може да направи грешка.