Истината - твърда и окончателна, настрои колегите срещу Мария Игнатова!

От всеобща любимка и най-предпочитано лице в Нова телевизия, чаровната Мария Игнатова е на път да се превърне в персона нон грата. Защото предателството й съсипа живота на дългогодишната й половинка Димитър Рачков, който се радва на огромна любов и уважение от страна на колегите си.

Още на рождения му ден стана ясно, че Димитър Рачков се намира в тежка депресия, от която се опитаха да го извадят /дори в ефир пред очите на всички/ Маги Халваджиян, Зуека и Румен Угрински. Никой обаче не подозираше, че причината за състоянието на Димитър Рачков е именно Мария Игнатова и тяхната категорична раздяла, пише вестник "Всеки ден".

[caption id="attachment_326200" align="alignright" width="300"]Мария Игнатова Мария Игнатова предаде Димитър Рачков - никой не го очакваше от нея[/caption]

Истината е, че красивата и доста палава Мария Игнатова се изморила от Димитър Рачков - от сериозния му и вглъбен характер, а и от проблемите с брат му, които го съсипват от дълго време. Чувствата на Мария Игнатова си отишли с времето и накрая тя решила да кара направо - признала всичко на Димитър Рачков и си събрала багажа от общия им апартамент.

Крушката обаче и тук си има опашка. Оказа се, че Мария Игнатова се заиграла с 23-годишно момче от техническия екип на формата "Х Фактор". Той хлътнал по нея, а тя разбира се не, но й било приятно с младежа и поддържала връзката си с него за разнообразие.

Мария Игнатова не намерила сили да признае за забежката си на Рачков -уж, за да не го наранява допълнително, но актьорът научил от странични хора, което го съсипало тотално.

"Предателството на Мария Игнатова бе страшен удар за него. Затова той все по-често обмисля варианта да напусне телевизията. Надяваме се колегите да успеят да го убедят да остане, защото Димитър Рачков е безценен кадър и огромен талант. В момента всички са настроени против Мария и с право. Толкова години Рачков я носеше на ръце, боготвореше я, а какво стана накрая - тя му заби ножа право в сърцето", коментират служители на Нова телевизия.