Кралското семейство е под пара от новината, която научи!

Цяла Англия гръмна след поредния трус в Бъкингамския дворец. Защото шокираща вест буквално вдигна на крак кралското семейство. Предполага се, че още днес членовете му ще се съберат на семеен съвет, за да вземат мерки и да обмислят какво да правят по-нататък.

Новината, която научи кралското семейство, е наистина заплашителна и идва не от друг, а от херцогиня Камила. Оказа се, че тя не само иска бърз и окончателен развод с "голямата си любов" принц Чарлз, но и настоява кралското семейство да й изплати моментално 200 милиона паунда. Мотивът й за чудовищно голямата сума е потресаващ - да държи устата й затворена.

[caption id="attachment_319268" align="alignright" width="300"]кралското семейство Кралското семейство спешно свиква семеен съвет, за да избегне заплахите на Камила[/caption]

Камила подшушнала на прибрижени до кралското семейство, а и на самия принц Чарлз, че случващото се преди и сега в двореца би било особено интересно на медиите по цял свят. А лично тя имала доста пиперливи случки, които да разкаже. Заплахата й нокаутира кралското семейство, защото както цял свят знае, това, на което те държат повече от всичко, е ненакърнимото си достойнство и кралска чест.

Самата кралица Елизабет била страшно щастлива от развода на Камила и сина си Чарлз, тъй като от години е ясно, че Елизабет недолюбва особено бившата любовница на престолонаследника. Вероятността да им измъкне 200 милиона под носа или да засрами кралското семейство пред света обаче, докарали хипертонична криза на кралицата, пишат германски медии.

Към момента цяла Великобритания се е обявила в подкрепа на кралското семейство, а настроенията към Камила далеч не са за завиждане. Припомняме, че Камила никога не е била любимка на британците, които обожаваха и още се прекланят пред принцеса Даяна, чиито живот Камила вгорчи.

В крайна сметка най-вероятно е Камила да не получи исканите пари от кралското семейство, което обаче е заплашено от новината, подадена от самата Камила - не й ли платят при развода, ще ги срине. Екшънът едва сега започва!