Ани Салич си навлече гнева на много колеги в Нова телевизия

Новото попълнение на Нова телевизия Ани Салич ще трябва да започне работа в доста негативно настроен към нея екип. Много от колегите на Ани са бесни от последиците, които предизвика Ани със своето идване. Причината пак се корени в парите, тъй като редица журналисти на Нова вече ще получават по-малки заплати, за да може договореното със Салич, заради което тя предаде Би Ти Ви, да влезе в сила.

Шефовете на Нова телевизия са обещали на новата си звезда невиждана досега сума в информационната сфера. Ани Салич ще прибира общо 12 хиляди лв. на месец, пише "Всеки ден". Цели 7 хиляди лв. ще бъде сумата за новото предаване в ефира на Нова, което стартира през април. Останалите 5 хил. лв. Салич ще си докарва от воденето на вечерните новини, в което всъщност е най-голямата й сила.

[caption id="attachment_307599" align="alignright" width="300"]Ani Ани Салич започва в Нова телевизия в ужасна работна среда[/caption]

Тези страхотни условия за Ани Салич обаче са навлекли гнева на нейните колеги, научи Kliuki.bg. Така например Татяна Чохаджиева и Богомил Грозев вече са понижени в йерархията на Нова и ще взимат доста по-малки заплати. Единствено Ники Дойнов засега стои неутрален, гласят слуховете, тъй като именно той ще води новините със Салич и явно иска да има добра работна среда. Останалите обаче никак не харесвали новата водеща, тъй като им се виждало несправедливо да получава толкова повече от тях, а те да са в медията много по-отдавна.

Ани Салич е възприемана като предателка от Би Ти Ви, тъй като реши да приеме примамливото предложение на Нова телевизия. Тя прекара в БТВ почти 14 години и бе в екипа от самото стартиране на телевизията. Затова шефовете на Би Ти Ви очакваха малко повече лоялност от една от емблематичните си фигури, но намесят ли се пари, лоялност трудно се намира.