Ани Салич, или предателката, както я наричат от отиването й в Нова телевизия, направи поредната си изцепка!

Бившата водеща на Би Ти Ви и настояща на Нова телевизия Ани Салич за пореден път постъпи подло и отврати колегите си, които вече все повече не могат да я понасят. Ани Салич ги обиди жестоко, когато навръх рождения си ден на 22 април, не занесе и една кутия бонбони, за да ги почерпи.

Това вбеси целия нюзрум, тъй като колегите й си направили труда да съберат пари и да й купят подарък, за да я изненадат. Ани Салич обаче не оценила жеста им изобщо.

[caption id="attachment_313427" align="alignright" width="300"]Ани Салич демонстрира противно пренебрежение към колегите си Ани Салич демонстрира противно пренебрежение към колегите си[/caption]

"Това преля чашата. Върхът на цинизма и наглостта! Ани Салич дойде на работа, взе си подаръка, ухили се иронично и седна зад бюрото си така, сякаш нищо не е станало. Тя дори не счете за необходимо да се извини на колегите си затова, че няма с какво да ги почерпи. Елементарното възпитание го изисква, но очевидно Ани Салич не притежава такова", възмутени коментират служители на Нова телевизия.

Оттам насетне непоносимостта към Ани Салич нараснала неимоверно и почти никой не искал да разговаря с нея. Колегите й я подминават като малка гара, а единственият, който й обръща внимание, е екранният й партньор Ники Дойнов.

Положението на Ники Дойнов обаче е още по-лошо, защото той открай време недолюбва Ани Салич и недоволства от факта, че му я натресоха. Ники Дойнов прави всичко възможно, за да убеди шефовете си, че рейтингът на новините по Нова телевизия е бил в пъти по-висок, когато ги е водел заедно с Даниела Тренчева.

"Ники Дойнов иска да си върне предишната партньорка и това не е тайна за никого в телевизията. Ани Салич също го знае и умира от злоба и яд към Даниела. Дори, когато се разминава с нея по коридорите обръща главата си настрани и се прави на разсеяна. Много мръсен човек е и телевизията само изгуби, че я привлече на работа", коментират източници от кухнята на Нова телевизия.