Витомир Саръиванов, който в момента се изявява като продуцент и главен редактор на Hell`s kitchen по Нова телевизия, толкова много години не пожела да се промени в личен план. Вито има немалко грехове, които може би му тежат на съвестта, макар да не го показва.

Първото му голямо прегрешение е, че е изградил брака си върху едно предателство. Съпругата  му Диляна е била гадже на най-добрия му приятел, преди Вито да му я открадне. Въпросният приятел е не кой да е, а известният продуцент Нико Тупарев, който стои зад „Биг Брадър” и „Ергенът” у нас.

Очевидно Нико не е бил толкова влюбен в Диляна и бързо прощава на Витомир, но самата постъпка на журналиста говори какъв човек е. Младостта му в случая не е оправдание, защото предателството му се случва по време на студентските години.

По-късно Вито предава и съпругата си Диляна. Преди повече от десетилетие той бе уловен с друга жена в автмобила си, като тя го задоволяваше орално насред Витоша.

Диляна изгони неверника, но до развод не се стигна. След няколко месеца тя си го прибра обратно, но не защото му е простила, а защото й трябваше  помощ в отглеждането на дъщеричката им Марина, която има синдром на Уилямс.

Бруталната наглост на бившия спортен коментатор идва оттам, че той не намира изневярата за нещо лошо. Ако има възможност, и днес би кръшнал на жена, като даже не го крие.

„Няма как да искаш да правиш секс само с един човек до края на живота си. Това е абсурдно, не сме устроени така”, споделя Вито.

Източник: Crimesbg.com