Красивата Никол бе разкрита от псевдо приятелки!

Прелестното лице на Нова телевизия Никол Станкулова трябва по-добре да подбира хората, с които общува и на които се доверява. Защото тъкмо такива псевдо приятелки я предадоха и извадиха на показ голямата й лъжа. Това разказаха познати на Никол Станкулова, макар че по думите им, истината и преди е бодяла в очите, но човек просто трябва да разсъждава.

А лъжата на Никол, която тя, се скъсва да тръби по вестници и телевизии е, че се издържа съвсем сама, финансово стабилна е и никога никой не й е давал пари, поне откакто работи в Нова телевизия.

[caption id="attachment_325241" align="alignright" width="286"]Никол Никол живее с родителите си, не плаща сметки, а се издържала сама - лъжа и половина![/caption]

"Това е абсурдно и всеки с акъла си ще го проумее сам. Първо - ако Никол Станкулова е толкова независима, както твърди, защо още живее в дома на родителите си?! Това ли е финансова независимост?! А кой й плаща сметките за ток, вода, храна и всичко останало, ако не родителите й. Тя харчи заплатата си само за себе си и твърди, че била независима. То така всеки е независим", коментирали почти възмутено дружките на Никол, които по всяка вероятност изпитват и зле прикрита завист към визията и възможностите на синоптичката.

Припомняме, че действително Никол Станкулова е от заможно семейство, което никога не е крило възможностите си. Вярно е, че самата Никол получава добра заплата от Нова телевизия, но е вярно и това, че винаги досега името й е свързвано само и единствено със синове на богаташи.

"Как така харесва само милионери?! Защо веднъж поне не се влюби в нормално, умно, но обикновено момче - от университета, телевизията и прочие, ей така - за разнообразие?! Но не! Винаги до нея са били само млади бизнесмени, фрашкани с пари. Къде тогава е финансовата й независимост", продължават да я одумват клюкарски приятелките й.

Самата Никол тези дни отрече твърдението, че ще напуска Нова телевизия или я уволняват, както носеха слуховете. Тя заяви, че специалността й финанси и дава отлична възможност за добра работа в банка, но тя вече е избрала и ще следва пътя си на медийна личност.