Преди часове Златка Райкова застана в национален ефир и говори открито за настоящето и миналото си. Пред Мон Дьо тя разкри, че не знае на какво дължи щастието да срещне Карен Хачатрян и да стане негова жена, но благодари на Бог за това. Защото преди него не била добър човек.

"Бях друга. Бях тъпачка, да не кажа и че бях простачка. Срам ме е от много неща, които съм казвала и съм правила, но се надявам и вярвам, че човек се развива и ако има какво да извади от себе си, в един момент той го прави. Стига да го носи, разбира се, а не само да имитира и лицемерничи", заяви Райкова. Което автоматично насочи темата на разговор към бащата на първия й син - Благой Георгиев.

И тук, пред камерите и пред очите на хиляди зрители, плеймейтката шокира като разкри диагнозата на футболиста. "Благой е един от най-най-токсичните хора, които съм срещала изобщо в живота. Той е нарцис и това е диагноза, знам. Наясно съм с нея, още повече, че бях принудена да живея с този човек и само се молех и чаках да свърши", сподели Русата Златка.

Тя разказа, че ежедневието с Благой е било кошмарно, защото ако не го снимат и не трябва да играе роля, той не се вълнувал от нищо и от никого, освен от себе си. Бил груб, рязък, крайно егоистичен и егоцентричен. А обидите от устата му се леели лесно като "люлчина песен".

"Бях твърде добра за него, но се радвам, че се отървах, защото докато бяхме заедно усещах, че агресирам", казва Златка.

Източник: Crimesbg.com