Дебора Михайлова се изправи срещу най-големия си кошмар

Девойката от Стара Загора го направи в национален ефир, в предаването на Лора Крумова. Пред водещата тя върна отново лентата от преживения кошмар. Когато извергът Георги Георгиев я наряза с макетно ножче, острига косата й и се изгаври жестоко с нея.

Дебора дойде в студиото с перука. С нея се появила и на 15-ти, защото тя е ученичка в последния гимназиален клас

Момичето сподели, че й е било адски трудно да се покаже в този вид пред съучениците си.

„Не мога да скрия, беше ми ужасно срам и страх.Притеснявах се как ще ме приемат моите съученици. Но те всички, заедно с учителите и познатите ме посрещнаха сякаш съм герой и продължават да ме подкрепят. Благодарна съм и на всички хора, които излезнаха на улицата заради мен и също ми дадоха своята безусловна подкрепа.Получавам такава дори от чужбина.Аз самата се опитвам да помогна и да вдъхна кураж на малтретирани жени. А снимките, които получавам от тях са чудовищни, косата да ти се изправи“, заяви Дебора пред водещата Лора Крумова.

Тя не скри, че е била влюбена в чудовището Георги. Докато били заедно, той я лъжел, че е разведен. Но още като гаджета я унижавал, удрял в корема, малтретирал и й нареждал какво да прави.

 В тази връзка Дебора съветва момичетата да не си мълчат в подобни ситуации. А да споделят с родителите си и с близките си.