Йорданка Христова сподели тайната си поверително пред Ели Гигова и Кали!

Голямата Йорданка Христова се усамоти в покоите си заедно със своите най-добри приятелки в Къщата на Вип Брадър - Ели Гигова и Кали, които счете за единствените достойни жени да узнаят тайната й. А тя е такава, каквато интересува повечето дами по света - суетата, младостта и красотата.

След като неколкократно вече бе разпитвана дали има пластични операции, ботокс или други намеси по фигурата и лицето си, Йорданка Христова реши да повдигне завесата над личността си и да разкрие на Ели Гигова и Кали тайната си за вечна хубост. Данчето за пореден път отрече да се е подлагала на каквито и да било външни намеси по отношение на визията си, тъй като по думите й, нямало нужда.

[caption id="attachment_329357" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова Йорданка Христова разкри тайната на вечната си младост и хубост[/caption]

"Малко хора са наясно, че всички интервенции, които правят, по-скоро им вредят, отколкото да помагат. Лицето ти може да стане перфектно след ботокс, но само месеци по-късно трябва да го повториш отново, защото вече ще изглеждаш в пъти по-стара и сбръчкана, отколкото преди инжекцията. Виждала съм неща, които са ме отвратили и затова съм против подобни изкуствени манипулации. Природата ни е дала всичко", усмихна се Йорданка Христова и горещо препоръча на Ели Гигова и Кали да започнат да пият от нейния еликсир - а именно мурсалски чай.

Йорданка Христова обясни, че пие по няколко чаши мурсалски чай всеки ден, тъй като той е буквално едно природно чудо - запазва кожата млада, действа като отличен имуностимулатор, лекува множество заболявания и пречиства организма, както нищо друго.

Още с влизането си в Къщата на Вип Брадър, Йорданка Христова успяла да се споразумее с продуцентите на Вип Брадър, които се ангажирали да я снабдяват с достатъчно количество мурсалски чай по време на пълния й престой в шоуто.

Думите на Йорданка Христова събудиха огромното любопитство на Кали, която, за разлика от Ели Гигова, призна, че не е чувала за въпросния мурсалски чай и веднага побърза да си го запише. Освен него обаче, Йорданка Христова горещо им препоръча да се занимават с йога, която тя практикувала вече много години.