Малката Крисия Тодорова сияе от щастие заради подаръка!

Талантливата Крисия Тодорова има повод за празнуване. 9-годишното дете-чудо от конкурса в "Шоуто на Слави" получи невероятен подарък, за който много малко деца, а и възрастни, могат дори да мечтаят.

Принцеса Крисия бе изненадана от татко си с професионален роял на баснословната цена от 5 000 лева. Сладураната толкова се зарадва, че реши да не проявява излишна скромност, а хукна да съобщи новината на музикантите от Ку-Ку бенд и целия екип на Слави Трифонов.

krisiaТова е поредният грандиозен подарък, който семейството на Крисия й прави. Малката, заедно с двете си сестрички Марина и Тифани, са глезени от родителите си още от бебета и са свикнали да получават всичко, което искат.

Познати и съседи на семейството в Разград разказаха, че дори в училище никой учител не смее да направи забележка на сладураните, за да не си навлече проблеми с техните. Не, че трите са лоши деца, тъкмо обратното - като съдим по Крисия, сигурно и трите са голямата гордост на родителите си.

А възможността им да задоволяват всеки свой каприз идва от това, че татко им е най-известният и заможен бизнесмен в цялата разградска околия.

"Гледа ги като писани яйца. Още не са казали какво искат и то вече е тяхно", коментират запознати.