Бившият ритнитопковец от ЦСКА и национал Георги Йомов е рожденик днес. Той навърши 27 години и има повод да празнува и да бъде щастлив. Е, поне в личен план, защото знаем, че правата му да играе бяха отрязани, защото го спипаха с допинг.

Преди време Йомов имаше връзка с чалга дивата Ария и уж много се обичаха, но ето, че вече тя е в миналото. Защо ли?! Ами, защото "люта македонка" я изрита от леглото му. Тя се казва Александра, има близо 30 000 последователи в нета, без да е известна и успя да грабне сърцето на Йомов.

Той самият пусна снимки с нея за сефте навръх рождения си ден, а над фотосите постави многозначителното сърчице. Явно двамата са двойка, но кога и къде точно са се запознали, все още не е станало ясно.

Стана ясно обаче друго - Йомов зор ще види, за да задържи половинката само за себе си, защото по горещата Алекс буквално припадат стотици мъже. А и с право, само вижте кадрите, които си е напускала в профила...

Очевидно македонката знае какво има и как да го използва. Иначе и тя се е захванала с модерната напоследък "професия" - собственик на онлайн магазин за дрехи, като се предполага, че Георги Йомов ще трябва да развърже кесията и да поналее малко парички в бизнеса й. Е, ако иска връзката им да продължи и да процъфти, разбира се...

Източник: Crimesbg.com