Зуека пощуря от алчност

До този извод са стигнали негови близки авери. След като преди година емигрира в Испания с втората си жена  и сина им Георги, той стана художник. И продава картините си на баснословни цени.

Бившият водещ иска за платната си между два и три бона. За справка гениалният Дечко Узунов продава творбите си на половина от цените, които иска за своите екранния партньор на Митко Рачков.

Васил Василев, по-познат като Зуека, нямал пазар за творбите си, затова ги продавал по мрежата на българи. Но след като неговите авери си накупили от творбите му, сега платната му събирали прах заради непосилните суми, които искал за тях.

„Ама Зуека като въшката, като се наяде, излезе на челото. Хората тук едва свързват двата края, той иска такива баснословни цени за картините си. Ама не е луд, който яде баницата, ами който му я дава“, недоволствали в нета заради залитането по печалбарство на бившия актьор.

Мнозина подозирали, че след като огладнее  и няма какво да прави, той ще се върне с подвита опашка в родината, за да прави халтури. Въпреки че досега той  идвал само един път в България и не спирал да обяснява колко добре се чувства в странство.

Преди да замине за Испания, Зуека продаде луксозния си четиристаен апартамент за колосалните шестотин бона. С част от парите по сделката инвестирали с жена му в дом във Валенсия, за да не живеят под наем.

Източник: Лупа.бг