Пияната Белослава, както мнозина вече я наричат, проговори за първи път след вчерашния си арест. Знаем, че навръх рождения си ден, късно вечерта, тя се качила пияна на колата си и потеглила посред нощите, рискувайки да убие хора по пътя си.

Вчера, посред бял ден, в Пловдив 13-годишно момиче бе убито пред очите на майка му от безхаберна шофьорка, която въпреки това не е пила, та представете си риска от алкохола в добавка.

Слава Богу, че Белослава е била спряна бързо от проверка на полицията и е била закопчана, преди да попилее невинни хора. След всичко това обаче и след кампаниите "Не карай пил", на които самата тя е била лице, певицата написа една пет реда в мрежата, отнемай къде...

В тези редчета тя просто смънка, че такова нещо не й било присъщо и много се извинявала на близките си и на своите верни фенове. "За моя беда, но и за мой урок, си понасям всички необходими последствия. Много ви благодаря за подкрепата в този момент и ви се извинявам отново", написа Белослава.

И явно сметна, че това ще е достатъчно, за да я потупат по къдравата главичка и да й кажат - ама, няма нищо, обичаме те... Не! Мрежата завря и дори известни лица като Иво Танев заявиха твърдо, че Белослава трябва да лежи в затвора, дори повече от "обикновените" хора, защото е популярна и дава пример. А даваш ли пример, носиш тройно по-голяма отговорност.