Славена Вътова е сред най-меркантилните жени в България. Способна е на всякакви лоши неща, ако те й осигурят охолен начин на живот.

Мис България 2006 е родена и израснала в Шумен, но се има за звезда от световна класа, макар нищо да не е постигнала през живота си. Всъщност има нещо, което е направила и то е да стане майка. Единственото й постижение до момента.

Не е от най-грижовните майки обаче. Почти всяка жена може да роди дете, въпросът е на какво ще го научи и колко обич ще му даде.

Примерът, който Славена дава на двете си деца, е отвратителен. Тя буквално е продала времето си с тях, защото напоследък постоянно е с любовника си, който й се отблагодари преди няколко дни с чисто нов „Мерцедес” на стойност 300 000 лв.

Вътова не работи нищо, но все не намирала време за децата си и не пипала нищо у дома, защото било под нейното достойнство да се занимава с домакинска работа. В същото време обикаляла по различни мъжки апартаменти, за да задоволява сексуалните нужди на богаташи.

Наскоро стана ясно, че е любовница на престъпника Иво Ториното, на когото се „отчита” два пъти седмично срещу пари. Новата й кола обаче не била купена от него, а от олигарх, който я ползвал като секс кукла на повикване.

Припомняме, че съпругът й Юлиян Цолов се оказа фалшив богаташ и в момента е съден за множество далавери. Всичките му пари и имоти са запорирани и затова Славена се оглежда за други мъже, които да я издържат.

Източник: Crimesbg.com