Венета Райкова направи нещо срамно и позорно!

Венета Райкова излезе категорично от всякакви норми на нормално и човешко поведение. Досега поне разприте й бяха с колеги - все хора на нейната възраст. Днес обаче стана ясно, че "духовната" Венета Райкова е разплакала малки и невинни дечица.

Казваме "духовната", тъй като от сума време насам водещата на "Горещо" кани в предаванията си представители на окултните науки, духовни учители, а самата тя редовно посещава четения и самата тя чете главно книги, насочени към духовното израстване на човек.

[caption id="attachment_319713" align="alignright" width="192"]Венета Райкова Венета Райкова разплака малки дечица, за срам и позор![/caption]

Какво духовно израстване обаче, има в това да се разкрещиш да деца и да го разплачеш?! Случаят бе разказан от нейни съседи в луксозния частен комплекс "Каза Вива", където живее Венета Райкова. Наскоро 30-ина деца, заедно с родителите си, се събрали на една от полянките в комплекса, по покана на оперната ни певица Весела Нейнски, за да изпитат целебната сила на класическата музика.

Весела Нейнски била организатор на мероприятието, чието цел била напълно благотворителна и хуманна. Какъв бил ужасът на всички обаче, когато класическите музиканти били грубо прекъснати още в началото на изпълненията си и принудени да напуснат мястото - заедно с децата, разбира се.

Оказа се, че Венета Райкова чула нежните звуци на Моцарт и Вивалди, и се разкрещяла така, че половината от съседите й едва не оглушели. След което обаче, решила да се направи на невинна и да се прикрие като заповядала на съпруга си - кроткия Тишо, да отиде и веднага да изгони "нахалниците" от там.

"Беше нечувано! Някои от дечицата се изплашиха и се разплакаха. Други не искаха да си тръгват и не знаеха какво става и защо този чичко ги гони. Така и не разбрахме какво лошо видя Венета Райкова в група невръстни малчугани и най-вече в класическата музика. Но нали това не е чалга?! Ако беше вреснал Азис под прозореца й, сигурно и кафе щеше да му донесе", възмущават се съседите й, а организаторката на събитието Весела Нейнски просто нямала думи от стреса, който изживяла.