Дарина Йотова или просто Дара, както си я знаем, получи втори удар в гърба и то за съвсем кратко време. Първият беше на финала на Денсинг старс, когато 53-годишната Неделя Щонова отнесе купата на победата, макар Дара да бе в пъти, милиони пъти по-добра от нея на дансинга. А вторият удар беше преди броени дни, когато друга пробутвана дама пък й взе наградата на БГ Радио.

Да, всички очакваха обичаната Дарина Йотова да стане БГ изпълнителка, но уви - призът бе връчен на адашката й Дара Екимова, ясно защо. Не че Екимова не работи и не прави песни, но болшинството от публиката беше категорично, че парчетата на щерката на Ива Екимова са всичко друго, но не и хитове.

Въпреки това обаче тя получи голямата награда и видимо се наду от кеф, докато талантливата Дара Йотова беше прецакана. Последната обаче показа що за човек е и бурно аплодира колежката си, прегърна я и сърдечно я поздрави, макар да сме сигурни, че отвътре я е боляло.

"Дарето е душа човек, винаги е над дребните неща и затова ще й върви в живота. Колкото и разни синковци и щерки да имат връзките и гърба, колкото и да ги бутат, Дара се оправя сама и ще продължи да го прави", убедени са потребители в мрежата.

Но, разбира се, поздравления и за Екимова, която все пак не е седяла със скръстени ръце.

Източник: Crimesbg.com