Мария Илиева показа другата си страни

Певицата, без да се замисля, отряза собственото си училище, в което е получила средно образование. Това е най-елитното школо в столицата-Математическата гимназия. Илиева била поканена да участва в концерт по повод годишнина на гимназията, но не пристигнала, защото директорът не успял да събере пари за хонорара й.

Софийската математическа гимназия стана на 51  и отбеляза това с концерт в зала 1 на Националния дворец на културата на 9 май.Събитието се превърнало в традиция, прекъсната само по време на пандемията. Тази година

Позор! Мария Илиева отряза собственото си училище за пари

децата я подновили сами, като заявили желание пред директора да поканят голяма звезда, за да пее с тях на сцената. Веднага се сетили за Мария Илиева, която била най-известната възпитаничка на елитното школо. Речено-сторено и я поканили.

Но какво било разочарованието им, когато звездата ги отсвирила. И то за пари. Това завоалирано призна директорът, преди старта на концерта.

Оказало се, че училището, което завършила звездата, не можело да си я позволи.

„Опитахме, но не успяхме. Истинските звезди не са тези, които пълнят зали и или дискотеки.Големите звезди са хората, които работят неуморно и така променят света“, заяви разочарования директор.

Легенди се носят за хонорара на Мария Илиева. Преди четири години се шушукаше, че взимала десет бона за участие. А иначе „голямата звезда“ с охота пее за различни благотворителни инициативи.