Феновете на Христо Стоичков не приеха никак добре участието на своя любимец в риалити предаване. Според тях той си е плюл на авторитета с „бозата“ „Фермата“.

Камата е получил солидна сума от продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов, за да бъде гост – звезда в шоуто. Получава се обаче така, че хора като Иван и Андрей плащат на световна звезда, уважавана по цял свят. Нелепа ситуация, в която е шокиращо, че легендарната „осмица“ се е съгласил да се включи.

Очевидно парите, които е прибрал, са наистина внушителни, но това не е достоен аргумент, когато става дума за човек, който има милиони. Освен това той все още припечелва много солидно, тъй като работи като журналист, коментатор и футболен анализатор в Маями.

„Не вярвах, че голямо име като Стоичков ще се появи в нашите нелепи риалитита. Това е позор за него, защото показа, че е готов на всичко за пари. Не е достойно това, което прави.“, смята Мариан Г.

Някои обаче прогнозират, че Камата продължава да помага на двете си щерки финансово, тъй като и двете се разделиха с мъжете си. Затова не отказва оферти и гледа на припечели все повече.

Михаела и Христина вече са на над 30-годишна възраст, но нямаха късмет в любовта и продължават да разчитат на татко си, който цял живот е зад гърба им, намира им работа, дава им пари, имоти, няма край.

Източник: Crimesbg.com