Слави Трифонов все по-упорито развива навици на вечен стар ерген! Слави Трифонов И Мартина са двойка, но той има и друга слабост!

ТВ водещият Слави Трифонов и Мартина са заедно вече доста голям период от време, но напоследък шоуменът се държи от необичайно все по-странно. Мнозина дори съзират в поведението типичните белези на заклетия стар ерген. Цяла държава чака най-изгодната партия за брак да се предаде пред някоя чаровница, но изгледи да се случи това няма.

Слави Трифонов и Мартина изглеждат влюбени, но странното поведение на водещия е факт. Първо се сдоби със сладко малко кученце, заради което го изритаха от кино. Сега пък се е сдобил с ново „дете”, дочу kliuki.bg.

Този, на когото му хрумна да включи папагала Пилето в шоуто, не само му гарантира зрителски интерес, но и откри нова слабост на шефа си. Слави Трифонов така се привързал към пернатото, че двамата са станали като сиамски близнаци, твърдят от „ПИК”.

Все още не е ясно как се отразява тази любов на отношенията между Слави Трифонов и Мартина. Водещият обаче не можел да се отлепи от папагала и го влачел непрекъснато със себе си. Пилето пък се оказало благодарно и давало само на Слави Трифонов не само да го докосва, но и да доближава до клетката му и да го вади. Другите мераклии да го пипат били стряскани от съскане и кълване.

[caption id="attachment_307318" align="aligncenter" width="300"]Вече няма Слави Трифонов и Мартина в спалнята, има Слави и папагал Вече няма Слави Трифонов и Мартина в спалнята, има Слави и папагал[/caption]

Дългия като суетен стопанин бил направо разтопен от специалните чувства на папагала към него. Глезел го, птицата се научила да му стои на рамото му и да го закача по ухото. Мнозина от шоуто били изненадани, че не виждат Слави Трифонов и Мартина така често заедно, отколкото Слави и папагала. Водещият се фукал с Пилето както правят повечето хора с децата си или пък внуците. Дори сам признал, че са толкова неразделни, че през нощта папагалът спял на рамката на леглото му.

Пилето стана, може да се каже, национален любимец. Слави Трифонов и Мартина го обожават. Само бедният господин Андреев не може да се спогоди с него. Гостуващите звезди в шоуто вече почнаха да обявяват във Фейсбук, че искат да се снимат с него, а Елена Кучкова едва не си изпати като се пробва да го погали!

Мартина може и да върти номера и да иска халка преди да тръгне да ражда, но и тя не се оказа незаменима. Само че не маце, а Пиле я замени в спалнята на Слави Трифонов.