Преди време стана ясно, че Светлана Гущерова се е превърнала едва ли не в робиня на мъжа си Християн и е готова да се подчини на всяко негово желание или заповед. Това разкриха нейни познати, а и самото поведение на екс плеймейтката говореше ясно и по-достоверно от всякакви думи.

Знаем, че Светлето набързо роди три отрочета на Гущеров и преизпълни плана, който е очевиден за всички - да се закотви трайно и завинаги като г-жа Гущерова и да си гарантира луксозния живот.

Е, имаме обаче новина. Според близки до Светлана, тя вече не е просто послушната и изпълняваща съпруга, а буквално саксия в просторния семеен дом. Гущерова спряла да излиза и не искала дори едно кафе да изпие с приятелки някъде из столицата. Постоянно влизала в обяснителен режим и изтъквала колко е заета и колко работа има покрай децата.

"Работа друг път, все едно не знаем, че има хора, които им помагат за всичко - от чистенето, до хлапетата. Истината е, че нея просто я е страх да не разсърди с нещо Хриси и затова ходи на пръсти около него. Но това вече е прекалено. Ако си мисли, че й дава някаква гаранция и сигурност, дълбоко се лъже. Дори и да се върже с вериги за радиатора у тях, иска ли той да я смени, ще го направи", коментират запознати.