Мидълтън е личност, спечелила любовта както на британците, така и на световната общност – с широката си усмивка, делата си и безупречния си стил.

Кейт е майка на три деца, а има фигура, към която много млади момичета се стремят. След три бременности, фината талия на херцогинята на Кеймбридж е непокътната.

Мидълтън е израснала в обикновено семейство, където се е готвело всеки ден. От там Кейт развива голямата си любов към готвенето, която не е изчезнала с появата на високия й статус. Британската готвачка Каролин Роб, която работи в двореца Кенсингтън повече от две десетилетия, споделя, че Кейт приготвя сама по-голямата част от храната на принц Уилям и децата си. Вечер цялото семейство се събира на една маса за вечеря.

Сутрин херцогинята се зарежда енергийно със зелено смути и кафе. В смутито се съдържат различни полезни супер храни като морски водорасли. В него присъстват няколко вида зелена салата, целина, спанак, зеле, матча (японски зелен чай).

Кейт набляга на растителни продукти, които са причина за перфектната й сияйна кожа. Един от основните елементи в обяда на херцогинята е зеленчуковата салата. В нея задължително се добавя киноа, защото растението е основен източник на растителни протеини. После може да премине към зеленчукова супа като гаспачото. Основното ястие трябва да бъде леко, но осигуряващо енергия. Сьомгата също често присъства в обедното меню на херцогинята. Когато искат да се поглезят, от кралското семейство похапват любимото ястие на принц Уилям – пържено пиле. Кейт го приготвя по специална рецепта, която всички обожават. През останалото време херцогинята приготвя различни домашни ястия, като споделя, че обича да експериментира с подправките. Една от любимите й такива е кърито.

Източник Сп. Ева