Слави Трифонов не е стъпвал в болницата при Мартина Огнянова!

След като изчезна "безследно" от "Шоуто на Слави" вече няколко седмици, балерината Мартина Огнянова най-сетне бе открита. Новината обаче изобщо не е добра, защото любимата на Слави Трифонов е настанена в болница, пише вестник "Всеки ден". Тя е била откарана в клиниката с остри болки в коляното като се е оказало, че събира вода и трябва да остане за лечение.

Специалистите източили водата от коляното на Мартина, но то отново започнало да набира, затова приятелката на Слави Трифонов лежи там вече десетина дни. Шокиращото обаче е, че тя категорично заявила, че не иска Слави Трифонов да ходи при нея и забранила на близките си да обсъждат състоянието й с него. Самите лекари от болницата потвърждават, че не са виждали Дългия в болничната стая на балерината.

[caption id="attachment_329694" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов Слави Трифонов не е ходил в болницата при Мартина Огнянова[/caption]

Причината за отчуждението и решението на Мартина Огнянова е фактът, че със Слави Трифонов наистина са разделени. След повече от 4-годишна връзка двамата сложиха край на всичко заради огромната лъжа на Слави Трифонов и изневярата му с пловдивска красавица, продължила повече от два месеца.

"Мартина е съсипана и още я боли. Всички слухове в медиите, че уж била засечена да флиртува с вратаря Славчо Тошев и прочие, са пълни глупости. Откакто е със Слави Трифонов тя не е поглеждала друг мъж. Това обаче не важи за него, а въпросната пловдивчанка не е първата, с която е съгрешил, докато се кълнеше в любов на Мартина", разказват приятелки на Мартина Огнянова.

Сега, докато лежала в болницата, Мартина Огнянова имала цялото време на света, за да осмисли живота си и връзката си със Слави Трифонов и да вземе окончателно решение за бъдещето им. То обаче едва ли ще се понрави на шоумена, тъй като пред близките си дружки Мартина Огнянова споделила, че трябва да сложи край на отношенията си със Слави Трифонов.

"Каза, че още го обича, но не издържа повече. Животът със Слави Трифонов не е песен и всички трябва да го разберат веднъж завинаги. Той има страшно труден характер, а и с този слаб ангел ще продължи да й изневерява и занапред. Това е и причината Мартина сериозно да обмисля да не се връща в шоуто, а да поеме в друга посока", разкриват близките й.

Припомняме, че на мястото на Мартина Огнянова в шоуто, Слави Трифонов вече назначи заместничка, при това на постоянен договор. Как ли ще се стекат обстоятелствата оттук нататък?!...