От дни се говори, че краят на брака на Мария Игнатова и Ивайло Цветков - Нойзи е настъпил. Да, официална молба за разтрогване на брака им още не е4 подадена, но най-важното - решението, е взето. Познайте от кого - не е сложно - от Мария, разбира се.

На всяка жена ще й дойде до гуша ако до себе си има мъж, който се води хипер умен, води се мега интелектуалец и върховен ерудит, но... се води. А стане ли дума теорията да мине на практика, издиша отвсякъде.

ПОТВЪРДИ: Мария Игнатова доказа, че вече не е с Нойзи! (махмурлията теши мъката с градус - СНИМКИ)

Не е нужно да напомняме, че през цялото време Мария беше мъжът в семейството им - тя настани Нойзи в своята къща, тя печелеше повече пари, тя домакинстваше и му слугуваше, тя... за всичко тя. Е, явно й омръзна, еле пък след капака на всичко - мъжлето й хванато кьоркютук пияно и отведено в ареста.

Самата Мария показа, че отношенията й с Нойзи са дотук вчера, когато по време на наградите "Златна игла" се появи съвсем сама. Тя никога, абсолютно никога не е била на събитие без мъжа, когото обожаваше, а снощи дори дефилира като манекен на подиума, докато Нойзито липсваше.

"Крайно време беше, но по-добре късно, отколкото никога. Какво го беше помъкнала тоя търтей на гърба си", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com