Самият Медаров го обяви в социалната мрежа

Предполагаемата любов между Пламен Медаров и Ирина Флорин взриви медиите и предизвика бум от клюки и коментари във виртуалния свят. Мълвата, че двамата са най-новата сензационна двойка разбуни духовете, тъй като по време на живота си във Вип Брадър Пламен демонстрираше близост, но не с Флорин, а с колежката й Йоана, която не на шега бе лапнала по чаровника.

След края на формата обаче Медаров и Йоко се разделиха безславно, а запознати потвърдиха, че той изобщо не е отговарял на чувствата на певицата.

Irina-Florin-i-Plamen-MedarovПоведението му към Ирина Флорин обаче е коренно различно. Двамата са засичани почти ежедневно заедно, което даде чатлак на папараците да бият барабана в чест на зародилата се връзка.

Навръх Никулден самият Пламен призна за отношенията си с Флорин като написа на страницата си във Фейсбук, че любовта е необяснима и завладява сърцето ти хиляди пъти по-бързо, отколкото може да го направи омразата.

Това бе отговорът на Пламен на въпросите има ли връзка с Ирина, защо защитава ромката Пенка и Златка Райкова. Но потребителите моментално откриха в него доказателството, че Медаров най-сетне си е намерил майстора и изживява невероятна любов с по-възрастната изпълнителка.