След края на риалити формата "Ергенът" Евгени сложи на пръста на избраницата си годежен пръстен и я помоли да стане негова жена. Зрителите месеци наред слушаха как пианистът не е влязъл в предаването, за да си търси гадже, а е влязъл, за да си намери съпруга. Съпруга, с която да създадат семейство и да имат деца - толкова! Ни повече, ни по-малко...

Също така всички видяхме как Валерия Георгиева постоянно го убеждаваше, че да - тя има същото желание и е сериозна в чувствата и намеренията си. Щом получи пръстена, тя дори се разплака. Кой да предположи тогава обаче, че сълзите й не са от радост за предстоящото бъдеще с Генчо, а от кеф, че е станала първа сред 25 жени.

Доказателствата за това са много и няма да ги повтаряме - от интервютата им, през рождения й ден, та до снимките и обясненията в любов към новопоявилия си Николай Антонов...

Днес обаче самата Георгиева активира бомбата, която взриви всичко. Тя отсече публично, че никакви сватби и бракове не са й в плановете - нито в близко, нито в по-далечно бъдеще. А да се омъжвала за Евгени Генчев било невъзможно.

"Това няма как да стане. Аз и Евгени с граждански брак?! Абсурд! Млада съм още, не ми е нито до семейство, нито до деца. Имам кариера, имам и приюта си, за който трябва да се грижа, това са ми приоритетите", категорична е Валерия.