От дни тема номер едно у нас е коя е тайнствената жена, родила първото дете на Калин Врачански. Както знаем, той се сдоби с дъщеричката си Теа преди броени дни и сам оповести щастливата вест в мрежата. Така и не обели и дума за родилката обаче, а въпросът остана висящ.

Заговориха се какви ли не неща, нароиха се предположения... Включително и че майката на бебето е бившата изгора на Врачански - художничката Александра. Е, не! Не е Александра, която отдавна вече е в миналото за Калин.

Истината, която бе потвърдена и от дядото на Теа, е, че родилката е дъщерята на актьора Краси Ранков. Златина Ранкова го дари с внучка, а любимия си Калин с първо хлапе.

За Златина знаем, че е учила в Лондон и в Щатите, и работи като продуцент на американски и английски сериали. Чудно как Калин и Златина са успели да запазят не само бременността й, но и цялата си връзка в тайна за толкова дълго време, но това е факт.

Краси Ранков заяви, че е прекрасно да ти се роди внуче и че се чувства най-благословения дядо на света. Той вече има едно внуче от сина си от първия брак, а Златина му е дете от втория, с ученическата му любов Елена.

Източник: Crimesbg.com