Не само с мъж, а и с доведена 14-годишна дъщеря, се сдоби Натали Трифонова. Синоптичката бръмчалка, за която се говори, че е топлила доста кревати, все на заможни нашенци, се е кротнала в обятията на 40-годишния състезател по мотоциклетизъм.

Двамата са посрещнали заедно Нова година в известен столичен пиано бар, а за рождения ден на Трифонова, са били в Рим. Според близки до нея хора, тя е много влюбена и вече крои планове за бъдещето с Чой. Но дали е запозната добре с фактите около него, с миналото му, с дълговете и пороците му...

Ще започнем от последното, защото то е причината за лошото му финансово състояние. Оказа се, че Мартин Чой има голям проблем с две неща - слабостта си към хазарта и лудото влечение към жените. Найс, а?!

В момента той разполага само с апартамента си в Банишора, който обаче е заложил срещу сумата от 20 000 лева, защото борчовете му са наистина много и му е непосилно да ги изплаща.

Вместо да се стегне обаче, той нямал намерение да спре с харчовете, а продължавал да играе, да си купува скъпи мотори, да пътува. Очевидно всичко това е завъртяло главата на Наталито, която скромен финансово мъж не признава и тя вярва, че Чой ще й осигури рая. Дали?!

Източник: Crimesbg.com