Гришо може и да е голям тенисист, всички българи го обичаме, но като човек си има своите кусури. Особено като мъж. Както знаем, той е на 32 години (впрочем ги навършва днес, жив да е и здрав!) и за това време успя да смени не една и две световни хубавици.

То не бяха Мария Шарапова, Серина Уилямс, Никол Шерцингер, Лолита Османова, а сега и Мадалина Ганеа. Именно за последните две става дума в темата днес. Разбра се и бе потвърдено, че Григор Димитров и Мадалина Ганеа са заедно от месеци. Онзи ден румънката лично призна това пред света като пусна снимки от ресторант с любимия си, а в чинията си написа името му - Григор.

Потвърдено: Гришо безцеремонно зарязал Лолита заради Мадалина, Османова била смазана! (пълни подробности)

Проблемът обаче не е дали двамата са заедно, или не, а това, че хасковлията грубо зарязал Лолита, заради новата си тръпка. Да, Мадалина изглежда в пъти по-гореща и изкусителна от Османова, но щерката на руския олигарх приела раздялата страшно болезнено.

"Тя за първи път се влюбваше толкова искрено и отдадено, а Гришо й разби сърцето. Лолита беше смазана и все още е, но се опитва да забрави и се е отдала на пътувания и на психологията, те й помагат. Не му прави чест на Гришо, че постъпи така с нея, защото химия бол - утре ще залитне по друга и какво, ще бие шута и на Ганеа ли, ако тя не го изпревари. Това не е любов, това е несериозно", коментират близки до нашенеца източници.