На 30 октомври миналата година е заснел последното си предаване като водещ на "Стани богат" Михаил Билалов. С него той окончателно се разделя с формата за знания, а на мястото му се връща първият водещ на предаването - Ники Кънчев.

Новината е потвърдена официално, а Билалов ще можем да го гледаме на екран поне до март, защото заснетите епизоди тепърва ще се излъчват. Това е хубава вест за почитателите на актьора, които не са никак малко, напротив. Масово зрителите харесват повече Билалов, отколкото Кънчев - твърдейки, че изглежда далеч по-уравновесен, спокоен и интелигентен от колегата си.

Е, Билалов не е уволнен от медията и това е факт. Причината за напускането му се оказа дори добра за него - претоварен график с работни ангажименти, филми и дори турне в Щатите. За Америка той заминава скоро и ще остане там цели два месеца. После пък се връща тук и започва снимки по нови кинопродукции, които са няколко на брой. Ясно е, че няма как да съчетава всичко и да се натовари с пет дини под една мишница.

Ники Кънчев бил така щастлив, че са го поканили отново, че единственият пръст, който има в напускането на Билалов, е да пусне новината и да се раздуха по-бързо из държавата.

Източник: Crimesbg.com