Смъртта на ирландската певица Шиниъд О'Конър миналия юли разтърси меломаните

Звездата си отиде само на 56, като бе открита мъртва в дома си в източен Лондон.Разследващите не третираха смъртта й като насилствена, а днес стана ясно, че тя е естествена.

Това е потвърдил съдебния лекар пред Би Би Си.

Малко преди смъртта си звездата е споделила, че от следващата година тръгва на международно турне. Феновете й били щастливи, че е преборила депресията. Особено след самоубийството на 17-годишния й син Шейн миналата година.

Но някои дребни детайли около живота на певицата останаха встрани от общественото мнение. Едното от тях е, че Шиниъд О'Конър е имала влошаване на психичното заболяване, от което е страдала-биполярното разстройство.

Привидно звездата е на върха на вълната. Нанесла се е в нов дом, подготвяла е нов албум и се е готвила за турне.Но след възхода невярната й болест й сервира срив.

Шиниъд О'Конър има издадени десет музикални албума, печелила е всички възможни музикални награди. Предполага се, че е спечелила поне четири милиона паунда, но след смъртта й се оказало, че има само един милион английски лири.

Звездата има поне четири непотвърдени опита да сложи край на живота си, Малко известен факт е, че е живяла дълго време в евтин мотел, а компания й правела единствено кошмарното й заболяване. А депресията й се влошава след смъртта на сина й.

Източник: Телеграф