Приятели на Асен Блатечки и Диляна Попова потвърдиха официално информацията!

Преди седмица избухна скандалът на деня - любимецът на българките Асен Блатечки зарязал съпругата си Катерина Горанова и заживял официално с прелестната си колежка и манекенка Диляна Попова. Говореше се дори, че разводът на актьора вече е почти уреден, благодарение на честното му отношение към жена му.

Оказва се обаче, че причината Катерина да се откаже така бързо и лесно от благоверния си Асен Блатечки, не е чувство на благородство, а на чест и достойнство. Защото тя е разбрала, че Асен Блатечки чака дете от Диляна Попова.

[caption id="attachment_311808" align="alignright" width="300"]Това е истината за любовния триъгълник между Асен Блатечки, Катерина и Диляна Това е истината за любовния триъгълник между Асен Блатечки, Катерина и Диляна[/caption]

Приятели на новата двойка потвърдиха, че това наистина е така и, че Диляна Попова е бременна в четвъртия месец. Тя заченала от Асен Блатечки около Коледа, а бебето им трябва да се роди към есента, пише вестник "Уикенд", след като верни авери на красивата двойка счели за необходимо да разкажат цялата истина.

"Точно това накара Катерина да даде развод на Асен Блатечки, а не изневярата му или факта, че бил влюбен. Тя е преживяла толкова негови любови и изневери, че една в повече, нищо не означава. Фактът, че той ще има друго дете обаче, промени ситуацията из основи. Катерина е много умна и горда жена и не би търпяла да живее с мъж, който има отговорности към друга жена", доверяват близки до семейството на Асен Блатечки.

Припомняме, че Асен Блатечки и Диляна Попова се събраха след завръщането на манекенката от Африка, където няколко месеца се снимаше в риалитито "Звездите сигурно са полудели". Преди това двамата били единствено добри приятели и дори официално отхвърлиха слуховете за любовта си миналата година.

Когато има нещо да става обаче, то става и ето, че сега Диляна Попова очаква първото си дете, а Асен Блатечки ще дари щерка си Катерина с братче или сестричка. Феновете им са щастливи от факта и им пожелават много разбирателство и успехи навсякъде.