За огромни проблеми с гнева призна Светлана Гущерова. Съпругата на Християн Гущеров и преди е казвала, че е крайно нервен човек и е склонна на истерични пристъпи и агресия.

Днес обаче това се показа и нагледно. Бившата Гонзовица се пусна без грим, явно за реклама на кабинета на дерматоложката си. За тази си "жертва" и това всички да я видят по гола кожа, разбира се, тя се ползва ако не напълно безплатно от услугите, то поне на половин цена. Знаем, че с нейния Мечо са го закъсали с парите и Светлето е готова на всичко, само и само да не си пропусне процедурите.

Този път блондинката си постави ботокс в долната челюст, защото има проблем. Той се нарича бруксизъм, а на обикновен език - стискане на зъби. Вследствие на постоянното стискане на зъби, челюстта се деформира, а кожата около нея изглежда зле, което налага и поставянето на ботокса.

От така наречения бруксизъм страдат хора агресивни, под огромен стрес или просто избухливите, които трябва да се подложат на терапия за преодоляване на гнева.

Всъщност Светлана е показвала изблиците си неведнъж, въпреки че винаги се е стараела да се преструва на кротка.

Източник: Crimesbg.com