Леле мале!!! Това изцвилиха дружно потребители в нета, видели последната снимка, която Ваня Щерева изтипоса в мрежата. 52-годишната мацка явно така е загоряла за мъжки ласки, еле пък на млади лъвчета, че си ги... показа.

Да, в отчаянието си да хване мъжко, каквото от доста време не е виждала, Ванчето почти си извади моцарелите на показ като усърдно ги е надула с подходящ ефект от сутиена.

ПОТРЕСАВАЩО: Ваня Щерева така ревна за мъжки ласки, че си ги показа! (ШОК СНИМКИ на 52-годишната писателка)

Косата й е леко влажна и начупена, а погледът... него просто не можем да го коментираме, защото ще се разсмеем, сами го виждате - по-влажен е и от косата. Е, това ако не е покана към другия пол, ние сме кралици консорт.

"Олелеее, тая женица се разтече от мерак за туй в онуй! Ама то и откакто онзи малкия я натири, май не сме я виждали да се хвали с мъжко, та доста е загоряла баницата. А дано някой се намери да я разтуши, че милата се тресе от мерак", коментират леко просташки потребители в мрежата.

Де факто, Ваня Щерева наистина не е обявявала връзка от края на предишната си, когато взе в леглото си момченце, с рекордните 25 годинки по-младо от нея. Двамата бяха заедно месеци, а после той я заряза, защото признал, че му е скучно с нея.

"Е, има си хас и да не му беше скучно с леля му", бъзикаха се зевзеци.