Антонина Стоянова се къпе в лукс!Бившият президент Петър Стоянов

и съпругата му Антонина Стоянова бяха сред ВИП гостите на лъскавата премиера на най-новия български филм „Снимка с Юки“. Експрезидентшата отново обра погледите на присъстващите. Но този път не с тоалета, който беше подбрала за събитието, а с аксесоарите към него. [caption id="attachment_424300" align="alignright" width="300"]Антонина Стоянова Антонина Стоянова тъне в лукс и скъпи вещи[/caption] Най-силно впечатление направи чантата на бившата първа дама. Чиято катарама с емблемата на изисканата френска модна къща „Шанел“ блестеше в злато от километри.

Въпросният аксесоар в момента се продава от модната марка на стойност 6100 долара, което се равнява на 10 577 лева, пише Ретро.

За тази цена преспокойно всеки може да си купи къща или земя в провинцията, както и нелош автомобил втора ръка. Най-суетната ни президентша, която по време на мандата на мъжа си шашкаше с шармантен стил, скъпи рокли и капели. И харчеше луди пари за разкрасителни процедури, не е променила стандарта си на живот и след напускането на „Дондуков“ 2 и разполага с гардероб за стотици хиляди левове. Любимата й марка била „Шанел“ и тя колекционирала както дрехи, така и чанти и бижута тяхно производство. Често на ушите и врата  могат да бъдат забелязани да висят ювелирни произведения на френския моден гигант, чиито цени също са колосални. Започват от 10 хиляди долара и достигат до 40, в зависимост от редкостта на скъпоценните камъни, които са инкрустирани по тях. Всичките си модни трофеи Антонина закупувала от чужбина, тъй като в България те не могат да бъдат открити. Напоследък бившата първа дама все по-често е у нас, но не е прекратила дипломатическата си работа. В последните години г-жа Стоянова разкъсва времето си между София и Женева. Където работи към Световната организация по интелектуална собственост, а офисите на корпорацията са именно в швейцарския административен център. Бившата първа дама живее все така луксозно в най-богатия швейцарски град, където се радва на месечна заплата от 17 000 швейцарски франка, които се равняват на около 30 000 лева. Както и на безплатен апартамент в центъра и два двупосочни самолетни билета месечно, за да се връща до дома.