Бившата миска и бъдеща чалга певачка Венцислава Тафкова явно не може да измисли нещо ново и оригинално, а повтаря действията на колежките си от зората на фолка. Е, не толкова брутално като една Галена например, която още се помни с култовото видео от ваната, но пак залага на с@кса, който уж продавал...

Снимка на Тафкова взриви нета, защото на нея тя е по г@ли моцарели с видимо щръкнали з@рна. Фотото възпламени мъжката аудитория, но беше бързо свалено от сторито й - явно Венцито се опитва да показва и свенливост.

Потрес: Снимка на г@лите г@рди на Венцислава Тафкова изтече в нета! (ВИЖ Я ТУК)

Де факто на снимката тя е с дрехи, но е видно, че под блузката няма нищо, няма сутиен, а балконите й са оставени да се "веят" свободно и да си набъбват колкото щат.

"Ако не целиш провокация и то просташка провокация, няма начин да се снимаш така, дори и да си привидно облечена. Ясно е, че всички погледи ще са вперени точно в определена част от теб, на която ти акцентираш. А после ще се правиш на скромна и ще триеш снимка, която вече половината нет успешно е свалил. Хайде, моля, без такива игрички", коментират потребители в мрежата.

Тафкова не е коментирала още фотото, но и не очакваме да го направи, все пак идеята за него не е била на онзи, дето клати гората.