Има ли Рени мозък в главата си, попитаха потребители в мрежата, видели скандалното фото с новия мъж в живота й. Казваме "мъж", но преспокойно можем да го наречем и "момче", защото, поне от снимката, се вижда, че би го изиграл син на певицата.

Наясно сме със слабостта на Ренито към по-младите от нея мъже, но чак пък толкова... Чалгарката е на 54 години, а този, като го гледаме, може и да няма 30. Еле ако се избръсне гладко, може да мине и за студент.

Потрес: Рени се похвали, че спи със "сина" си! (пак налетя на младо, а реве, че я зарязват - ШОК СНИМКИ)

На кадъра Рени е видимо в екстаз и гали младежа по главата, който се е изтегнал в скута й. Хубавичък е, признаваме, но въпросът е - що чини при леля си?! И колко време ще се задържи при нея?!

За момента самата певица не пожела да отговори на въпросите и да разкрие самоличността на красавеца. Но се появиха слухове, че това е младият сръбски бизнесмен, който й връчи тлъст бакшиш на участие наскоро.

И така да е, Ренито явно бързо забрави как бащата на синовете й - младият Борис Пилософ й стъжни живота, остави я сама, не иска да чува за нея, а тя рева по него няколко години.

Мнозина са убедени, че я застрашава същото, а и настоящият е много по-малък и от Пилософ. "Не е у ред тая женица. Толкова ли не й стига акълът да се сети, че това жребче ще я обязди няколко пъти, докато му се чуе името, а после ще й бие шута", коментират в нета.

Източник: Блиц