Развратът при д-р Ангел Енчев не спира. Пластичният хирург не сменя жените си в истинския смисъл на думата, защото поддържа сексуални взаимоотношения с бившите си.

От няколко години Енчев, който иначе не блести с особено добра визия, но всяка глуповата жена му е в краката заради парите му, е разведен с майката на двете си деца Теди Велинова, която сам обезобрази до неузнаваемост преди години. Докторът си има нова тръпка и тя се казва Вера Хаджийска, която отново е по-висока от него.

Потрес! Ниският и задръстен д-р Енчев направи тройка с 2 жени (СНИМКИ)

Наскоро обаче Енчев е събрал последните две жени в живота си. Тримата имат обща снимка, на която са и децата му от Теди. Всички изглеждат много щастливи, което е странно, след като той би шута на жена си изневиделица и по най-бруталния начин.

Потрес! Ниският и задръстен д-р Енчев направи тройка с 2 жени (СНИМКИ) - Снимка 2

Говори се обаче, че има причина Теди да не се сърди вече на бившия си мъж и тя е, че продължава да прави секс с него от време на време. Нещо повече, има слухове, че Енчев, Теди и Вера са били заедно в сексуален план едновременно в столичния хотел „Маринела”, където в една от стаите са се радвали цяла нощ на т. нар. „тройка” в секса.

Не е тайна, че д-р Енчев не е красавец и изглежда като леко задръстен мъж, но с пари всичко се постига, са казали хората. Ето защо се радва на сексуалните услуги на манекенка и медицинска сестра едновременно, а малко мъже могат да се похвалят с подобни подвизи.

Източник: Crimesbg.com