Николета Лозанова и нейният Ники Михайлов често пъти прекаляват с провокациите, а този път направо се оляха. Мнозина изкоментираха снимката им с думите, че срама нямат, а все пак НиЛо има вече пораснала щерка. Която със сигурност разбира от интернет и може да се любува на всичките й кадри, дето хич, ама хич не са за деца...

Над фотото, което Лозанова пусна преди часове, е написала кратичко "Вечеря". Ясно е какво намеква и по колко пъти "смигва", че го правят с вратаря. Кадърът е откровено дързък, но и за такива често пъти Зуки наказва "простолюдието".

Потрес: Николета Лозанова и Ники Михайлов го направиха публично! (ШОКИРАЩИ СНИМКИ)

Михайлов и Лозанова са на поредната си гореща дестинация и явно градусите са ги ударили в хормоните. Те са на Сейшелите, където разпускат в частна вила с басейнче и всичките му такъми и екстри - как да не се похвалиш...

Феновете на плеймейтката обаче я подсещат, че не бива само да позира и да бълва изкусителни кадри, а така и така е там, да се замисли за същественото. А именно, че годинките вървят и ако иска да дари Михайлов с дете, май сега е моментът.

Николета на няколко пъти е заявявала, че иска да има второ дете и държи то да е именно от Николай. Каква обаче е причината това да не се е случило досега, те си знаят. Двамата са заедно достатъчно дълго, за да имат не едно, а две деца досега.