Николета Лозанова е бременна и то в доста напреднала бременност, а щастливият и гарантирано нетърпелив татко е Ники Михайлов. Преди два дни НиЛо съобщи благата вест точно на празника на Будителите, а мрежата изригна.

Дали бебето е заченато ин витро, както се говори, или не, в случая е без значение. Защото сега тази, която хвърли бомба, е майката на Лозанова - Еридина. Тя заяви твърдо, че няма да гледа бебето на двойката и да се грижи за него.

"А, не, тази няма да я бъде. Няма да гледам бебето на дъщеря ми и Ники, защото съм вече на 60 години и нямам нерви. Още работя, дейна съм и ми трябва и почивка. Те двамата си имат помощница, която ще се справя с тези задачи покрай бебето, а аз като баба само ще му се радвам", отсече твърдо Еридина.

Предполагаме, че и Николета няма нищо против родителите й да си гледат рахата като ще разчита на себе си, на Ники и на помощница. Колкото до връзката й с Михайлов, НиЛо призна тези дни, че е спокойна за първородната си дъщеря Никол Божинова и избора й занапред в живота.

"Никол живее с нас, тя ежедневно вижда примера, който с Ники й даваме за любов, отдаденост и грижа един към друг. Затова съм убедена, че като порасне, тя също ще иска и ще се стреми към такива отношения", смята Лозанова.

Източник: България днес