Къци Вапцаров носи едни и същи панталони от 4 години!

Шоуменът Къци Вапцаров, който скри шапката на всички с брилянтните си превъплъщения като Шапката в „Маскираният певец”, от 4 години участва в риалити предавания. Но дава телевизионни интервюта с едни и същи панталони, забеляза вестник „Уикенд”. [caption id="attachment_435665" align="alignright" width="300"]Къци Вапцаров Къци Вапцаров с едни и същи гащи години наред[/caption]

Най-вероятно се харесва единствено с тях, та да ги скъсва от употреба, допускат в шоу средите. Преди 4 години бизнесът на Къци забоксува и дипломираният кукловод влезе в Къщата на „Вип Брадър“ в Нови хан. За да закърпи отънелия семеен бюджет.

Къци Вапцаров често бе сниман от камерите на Големия брат все с едни и същи кафеви панталони, които комбинираше с разноцветни ризи и тениски. Намеренията му след напускането на „Вип Брадър” да направи ново шоу по Нова тв, се оказаха напразни.

С хонорара си Вапцаров си купил апартамент на пъпа на София, който в момента отдава под наем срещу 1100 лева месечно.

Преди няколко месеца бизнесът му с частната детска градина „Кой е по-по-най“ в Драгалевци удари на камък и бившият тв водещ се принуди да я затвори. Едноименното детско предаване, което Къци продуцираше и забавляваше цели 22 години малки и големи, се местеше в различни телевизии. Но накрая също спря.

За разлика от много свои колеги, които харчат за скъпи коли и дрехи, Къци Вапцаров цепел стотинката на две и живеел повече от аскетски. Той вярвал, че кафевите панталони му носят късмет. Затова избрал да бъдат част от костюма на Шапката в „Маскираният певец”.

Колоритният персонаж на Къци бе единственият, за когото детективския панел Геро, Гала, Ники Кънчев и Мария Илиева признаха, че нямат никаква представа кой е. Благодарение на артистичните си умения, Къци успя да заблуди всички. Той се появи в студиото на сутрешното предаване „Здравей, България” отново с любимите си панталони. По време на интервюто с Аделина Радева и Виктор Николаев актьорът призна, че старателно се е подготвял за изпълненията си. Той наблюдавал изпълнения на 100 Кила и Рафи и се опитвал да имитира гласовете им, за да заблуди зрителите. Умишлено копирал движенията в прословутия танц на Куката от „Под прикритие”. За да го объркат с колегата му Мариан Вълев. След 5 участия на концертите, в последното издание на шоуто на 16 ноември Къци не успя да се пребори за зрителския вот. Когато един от най-мистериозните персонажи свали маската си, зрителите и детективския панел останаха озадачени, че това е именно Къци. Малцина от тях успяха да разпознаят под костюма на артистичната Шапка бившият тв водещ. Вапцаров е получил апетитен хонорар за изявата си. Както „Уикенд” вече писа, всеки участник в предаването получава по 1500 лева на епизод, което значи, че за петте съботи, в които е бил на екран, шоумена е взел общо 7500 лева.