Критическата възраст ли удари Глория, или това, че стана баба... Истината е, че певицата никога преди не се е държала толкова инфантилно и нелепо, както в момента с новото си гадже. Всички вече са наясно, че говорим за много по-младия от нея Добромир Добрев, с когото за кратко време чалга примата напуска вече няколко нежни и умилителни фотоса.

Е, верните й фенове се "умилиха" още повече, след като избухна бомбата и стана ясно кой всъщност е младокът. Близки до певицата подшушнаха, че въпросният Добромирчо не е никакъв бизнесмен, а най-обикновен бивш охранител, който не само не е богат, но и най-вероятно ще цоца от любовта и банковата сметка на влюбената Гло.

"Тази жена е неузнаваема в поведението си. Тя, която винаги е претендирала, че знае какво прави и как да върти на пръста си мъжете, сега е клекнала тотално пред това момченце, защото за нея Добчо си е момченце. Много повече си подхожда с дъщеря й и дано в един момент да не вземе да хлътне точно по нея", иронично подмятат източниците.

Самите последователи на Глория не крият шока си и смятат, че тази връзка на любимката им е смехотворна. "То си е казано, че никога не е късно човек да стане за резил и май никой няма да пропусне този "светъл" момент в биографията си. Ето, че сега е ред на Глорийка", смеят се в нета.