За разлика от предшественика си Виктор Стоянов, настоящият ерген - Евгени Генчев определено показва, а и доказва, че не си пада по мацки от типа силиконки, кифли или бръмчалки. Той с лека ръка показа "вратата" на няколко от въпросните типажи като Мони Зенгинер, Габриела Бланко и чалгарката Крисия.

Именно последната и устатото Габи от Пловдив втрещиха всички, в това число и самия Евгени, с брутални кадри, на които още малко и ще се... сещате се какво ще направят.

Потрес: Две от участничките в "Ергенът" отвратиха Евгени Генчев с брутални кадри! (СНИМКИ)

Габриела Бланко е приела да се снима в клип на никому неизвестната доскоро Крисия, в който клип участва и нашумелият навремето Емо Къртицата. Тримцата се вихрят без задръжки във видеото, а Крисия и Бланко си разменят нежни ласки... Абе, откъдето и да го погледнеш - пошлост и евтиния, коментират потребители в нета.

Потрес: Две от участничките в "Ергенът" отвратиха Евгени Генчев с брутални кадри! (СНИМКИ) - Снимка 2

"То е ясно, че Габито ще склони да се снима, тя за петте си минути слава живее сега, а Крисия поне още пет парчета ще издумка, докато някой продължава да си спомня за нея", смеят се зевзеци.

Припомняме, че и двете мацки вече напуснаха формата, изритани от Евгени. Габи си го получи заради скандала, който вдигна на Елена, а Крисия просто не беше типаж на пианиста. Коя ли ще ги последва в идния епизод?!