Попфолк дивата Андреа не е в никак розови отношения с бившия си Кубрат Пулев от 2 години насам. Двамата се разделиха по скандален начин, а след това тя го засипа с обвинения и дори каза, че има незаконни деца.

Очевидно обаче певицата не е подкрепена от всички свои близки в атаките си срещу боксьора. Самият й баща Румен продължава да е приятел с Кобрата, тъй като го беше поканил на рождения си ден.

Пулев е бил забелязан да присъства на личния празник на таткото на бившата си изгора. Там е присъствала и дъщерята на рожденика, която дори изпяла няколко песни в кръчмата, където бил купонът.

Ударът за Андреа обаче е голям, тъй като тя е в лоши взаимоотношения с Кубрат и очаква същото и от хората около нея. Едва ли е очаквала точно баща й да остане приятел с боксьора, че на всичкото отгоре и да го кани на рождения си ден.

Според слуховете Румен бил много разочарован от раздялата на щерка му с Кобрата и постоянно й опявал да се събере с него. Той смятал, че няма да намери по-добър от него и дори считал, че е разглезил певицата и затова тя сега има огромни изисквания към мъжете.

Източник: Crimesbg.com