След дълги години съвместно съжителство, след като си му родила двете първородни деца, обичала си го и си била до него във всичко, той да те захвърли и изрита от живота си заради друга?! Да, точно това се случи с Борис Дали и Лили Станчева, неговата жена.

Знаем, че певецът стана татко за трети път - на син, когото кръсти Калоян и който е от любовницата му. В продължение на няколко години Дали тъкал на два стана и лъжел жена си, че й е верен, докато спокойно ходел да "оправя" по-младата бръмчалка.

След като тя надула корема обаче, нещата нямало накъде да мърдат. Лили била бясна и отчаяна, а Борисчо я зарязал и отишъл да живее в Бобов дол с новата си. Не само това, ами изобщо забравил за Лили и не й давал и стотинка. А тя се чудела как да връзва двата края и да храни децата им.

Тези кадри са от мястото, на което в момента е принудена да работи Лили и са изпратени от нейни близки. Последните са бесни на Борис Дали и са категорични, че по-голям мръсник не познават.

"Зад привидно миловидната му муцуна се крие пълен нещастник и долен човек. Да причиниш това на жената, която те е обичала истински и ти е дала всичко, това е престъпление. И то да я предадеш, заради поредната куха лейка", гневят се източниците.

Източник: Crimesbg.com