250 лева. На толкова е оценила себе си Анджела от Биг Брадър, която се хвали, че уж е топ еротичен модел, а се пуска в известна платформа за 250 лева. Това обаче й е горницата, максимумът, а нейни снимки и видеа се продават и по 20 долара...

Анджела Ташева твърди, че българите изобщо не са щедри и постоянно се пазарели за цените, докато чужденците били върхът - плащали, колкото им се каже, че и отгоре давали. Най-големите й фенове са от Румъния, Турция и Сърбия, но имало и англичани.

Анджела се кълне, че в училището си във Варна е била сред най-скромните момичета и е нямало дори едно нейно голо фото. После обаче започнали да си измислят лъжи за нея, да я дразнят и провокират и тя решила да ги "застреля" с убийствени кадри. И се получило жестоко, станала най-търсената и известна моделка там.

Като казахме Варна, още по-горещата новина е, че Анджела е имала взимане-даване не с друг, а с батката Виктор от Биг Брадър. Той е от Бургас и на влизане в Къщата двамата не скриха, че добре се познават от вън. Любопитно е какво точно е "познанството" им и дали не са се опознали и в библейския смисъл. А сега Виктор го раздава влюбен в едрогърдата Беба Янева.

Източник: Crimesbg.com